28 Mayıs 2013 Salı

Oriflame Ürünleri (Tık -tık)

Oriflame ürünleri ile karşınızdayım.
Oriflame ürünlerini kullananlar bilir, o yüzden oriflame hakkında bir ton şey yazmayacağim için ufak bir kaçamak yapıyım.:)(Ama zaten biliyorsunuz ki :))
Oriflame satışı yapmaktayım kızlar bu ürünleri satışa çıkardım almak isterseniz beklerim :)

Oriflame Spa duş jeli :
Nemlendirici jojoba ve üzüm çekirdeği yağı içeren minik tanecikler ile geliştirilmiş duş jeli cildinizi nane ile arındırırken Hydracare+, bakım yapacak. Tüm vücudunuzun ve ruhunuzun canlandığını hissedeceksiniz.REngi çok hoş , kokusu muhteşem.










 Cilt temizleme seti tek tek de alınabilir ; isterseniz set olarak da alabilirsiniz.

Optimals Ferahlatıcı Tonik ;Rahatlatıcı Kompleks ve Peygamber Çiçeği özü ile zenginleştirilmiş tonik cildinizi canlandırır, makyaj ve birikimleri gidermeye yardımcı olur. Cildin pH dengesini yapılandırır.
Fiyat : 19.90 TL


Optimals Köpüren Temizleyici; (ortada) Köpüren temizleyici cildinizi anında makyaj ve birikimlerden arındırır. Cildinizi gündüz ya da gece kremi uygulamasına hazırlar. Mürver Çiçeği özü içeren rahatlatıcı kompleks sayesinde cildi yumuşatır ve cilt rengini canlandırır. Cildin ferah ve rahat hissedilmesini sağlar.
Fiyat: 19.90 TL

Optimals Aydınlatıcı Arındırıcı; İçeriğindeki mavi topçuklarla donuk cilt yüzeyini mükemmel şekilde arındırır ve cildi sağlıklı bir görünüme kavuşturur. Cilde yumuşaklık kazandırmak için rahatlatıcı kompleks ile zenginleştirilmiştir. Tüm cilt tipleri için uygundur.
Fiyat: 18.90 TL


Optimals Oxygen Boost Gündüz Kremi Normal/Karma Ciltler; Yumuşak, ferahlatıcı gündüz kremi cildi çevresel zararlara karşı koruyan patentli antioksidan teknoloji Lingon50:50™ ve taze, canlı görünen bir cilt için O² aktif içerir. Normal/karma ciltler için uygundur. Her sabah uygulanır.

Fiyat: 24.90 TL


En son olarak kullanılmayı bekleyen Avon parfümler var;


Little Black dress bilirsinzi paketli hazır kullanımı bekliyor :)

Secret Fantasy Parfüm ; Çiçeksi meyve kokuları, Masum kırmızı meyvelerin ve kadınsı yasemin kokularının kadifemsi beyaz misk ve ılık sandal ağacı notaları ile muhteşem kokusu.





 


Hoşçakalın, canlar, arkadaşlar..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder