6 Ağustos 2013 Salı

Gratis Alışverişim

Bayramdan önce alışverişler , resmi paylaşanlar, neler alınmış, nerelere gidilmiş, bayram tatlıları paylaşıldı derken ; oldu bu zaman :) Sıra bana geldi dedim , oturdum bu post yazılacak arkadaş dedim ve sizlere sundum...:)


Watsons yerine bu sefer Gratisi seçtim. Seçimim nedense gratisden yana oldu. :)

Gelelim aldıklarıma ;Loreal ın yeni çıkan Üç etkili toniğini alıp denemek istedim , daha önce de kullandığım loreal toniklerden memnun kaldığımdan tabi ki. Cildi yumuşattığını ve temizlenmiş hissi verdiğini söyleyebilirim. Arındırıcı olması da güzel.Ben memkun kaldım.

  
      Down Under 'ın Nude serisini kullanıyorum.Neden çünkü peraben içermiyor. :)
      Argan yağlı şampuanını aldım. Nude den daha başarılı diyebilirim. Saçım              normalde hafif dalgalı kullanınca istediğim şekli verebiliyorum ve denildiği gibi nemi gerçekten hapsediyor.Yumuşaklığına lafım yok.Düşünün bu bir de ilk kullanım.Çok memnunum. İyi ki varsın Down Under ::)))))


Duş jeli hastası olan eşim ise çaktırmadan Palmolive nin yeni çıkan çikolatalı serisini çoktan atmış sepete :) Zaten daha tv de gördüğünde alıcam demişti.Gerçekten de duş jellerinde koku olarak kalıcılığı sağlayan Palmoliveyi tek geçerim. O çikolata kokusunu anlatamam yiyesim geldi vallahi , bir de serisi olan çilekliyi koklayınca Aman Allahım moduna girdim.Palmolive bu işi biliyor..


Gratisin maskelerini daha önce almamıştım ; maskeler 2 TL.
Bir arkadaşım tavsiye etmişti , ben de 2 liraya maske mi olur demiştim :) Ama dediğim gibi aldım da.Dün narlı olanı denedim jel yada krem değil zaten deneyen arkadaşlar bilir. Deneme sonucum güzel , güzel yine güzel :) Yaramaz diye düşündüğüm maske yüzümü mis yaptı mis , vallahi de beğendim  :

   


 Bunlarda Oriflame alışverişim ; kendim üye olduğum için arada beğendiklerimden alıyorum.Zaten başka kimseye almıyorum :)

Scrub ; hediye geldi daha kullanmadım :)

Ayak Scrub ; ne de güzel kokuyor bir bilseniz :) Ayaklar şımarıyor yahu :)

Nature Duş jeli ; Her ay aldıklarımdan duş jeli 6TL .  

Fettup Ayak spreyi ; Bu spreyi çok ama çok sevdim, İden geldikden sonra ayacıklarımı yıkayınca sonra bu spreyi sıkıyorum rahatlıyorum, mis gibi de kokusu var zaten.

Optifres diş macunu ; Floridli olmasından dolayı aldım, beyazlattığını söyleyebilirim.

Oasis parfüm ve sabun ; Küçük olmasına karşın çok beğenerek aldım geçen ayda almıştım bu sefer anneciğime aldım.Kokusu da tercih edilesi kokulardan ..


Kozmetikden yola çıktım bu sefer; bayramda mis gibi olalım :)

Ankara'ya aileme gidiyorum bayrama ondan mutluyum , gülücükler saçıyorum vallahi. 

Şimdiden herkesin bayramı kutlu , mutlu , sevdikleriyle geçmesi dileğimle...

Hoşçakalın, misler gibi kalın :)